Vergaderruimte Leeuwarden

Op zoek naar een inspirerende vergaderruimte in Leeuwarden? Ontdek de unieke ambiance van Grandcafé De Hofdame. Gelegen in het hart van Leeuwarden, biedt De Hofdame de perfecte setting voor zakelijke bijeenkomsten, workshops en vergaderingen. Met een centrale ligging en uitstekende faciliteiten is het dé plek voor succesvolle zakelijke ontmoetingen.

Onze prachtige zalen bieden een combinatie van stijl, comfort en functionaliteit. Kies uit onze ruime zalen of ons sfeervolle terras, elke locatie biedt een unieke sfeer en ambiance die perfect is voor jouw vergadering of presentatie.

Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen bij het plannen en organiseren van je evenement, van het selecteren van de juiste ruimte tot het regelen van catering, audiovisuele apparatuur en decoratie. We streven ernaar om aan al jouw wensen te voldoen en ervoor te zorgen dat je evenement vlekkeloos verloopt in Leeuwarden.

 

U kunt bij ons terecht voor:

Lunch & Diner

Bij Grandcafé De Hofdame kunt u genieten van hoge kwaliteit, een culinaire beleving die al uw zintuigen prikkelen…

Zaal huren

We bieden meer dan alleen lekker eten en een gezellige sfeer; we bieden ook de perfecte ruimte voor al je speciale…

Feesten & Partijen

Of je nu een verjaardag, jubileum, bruiloft of bedrijfsfeest viert, wij zorgen ervoor dat elk moment onvergetelijk wordt…

Catering

Of je nu een bedrijfsbijeenkomst, bruiloft, verjaardagsfeest of ander evenement organiseert…

Vergaderruimte in het hart van Leeuwarden

De vergaderruimtes van Grandcafé De Hofdame zijn stijlvol en modern ingericht, met een warme en uitnodigende sfeer. Of je nu een kleine bijeenkomst organiseert of een grotere groep verwacht, er is altijd een passende ruimte beschikbaar. Onze ruimtes zijn voorzien van moderne audiovisuele apparatuur en gratis wifi, zodat je zonder zorgen kunt vergaderen in Leeuwarden.

Naast de professionele setting biedt Grandcafé De Hofdame ook uitstekende cateringmogelijkheden. Geniet tijdens je vergadering van heerlijke koffie, verse broodjes, gezonde snacks en smakelijke lunches. Ons ervaren team staat klaar om aan al je wensen tegemoet te komen, zodat je je volledig kunt concentreren op de inhoud van de bijeenkomst in Leeuwarden.

Bovendien profiteer je bij Grandcafé De Hofdame van een uitstekende bereikbaarheid. Gelegen in het bruisende centrum van Leeuwarden, zijn wij gemakkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Parkeergelegenheid is vlakbij beschikbaar, waardoor je gasten zonder gedoe kunnen arriveren.