Restaurant Leeuwarden

Op zoek naar een onvergetelijke culinaire ervaring in Leeuwarden? Ontdek de verrukkelijke smaken van Grandcafé De Hofdame, gelegen in het bruisende hart van de stad. Met een schitterend uitzicht op De Oldehove biedt ons restaurant de ideale setting voor ontbijt, lunch, diner, borrels. Laat je verrassen en prikkel je zintuigen.

Of je nu geniet van een ontspannen middag met vrienden, een intiem diner voor twee of een levendig evenement organiseert, bij Grandcafé De Hofdame ben je verzekerd van een buitengewone ervaring. Ons restaurant combineert een sfeervolle ambiance met een verfijnde keuken en een warme gastvrijheid, waardoor elk bezoek aan De Hofdame een culinair avontuur wordt.

U kunt bij ons terecht voor:

Lunch & Diner

Bij Grandcafé De Hofdame kunt u genieten van hoge kwaliteit, een culinaire beleving die al uw zintuigen prikkelen…

Zaal huren

We bieden meer dan alleen lekker eten en een gezellige sfeer; we bieden ook de perfecte ruimte voor al je speciale…

Feesten & Partijen

Of je nu een verjaardag, jubileum, bruiloft of bedrijfsfeest viert, wij zorgen ervoor dat elk moment onvergetelijk wordt…

Catering

Of je nu een bedrijfsbijeenkomst, bruiloft, verjaardagsfeest of ander evenement organiseert…

Restaurant in het hart van Leeuwarden

Met onze centrale ligging in Leeuwarden zijn we gemakkelijk bereikbaar voor zowel lokale als internationale gasten. Bovendien bieden we uitstekende parkeermogelijkheden in de nabije omgeving, waardoor het voor je gasten makkelijk te bereiken is.

Laat je verwennen door onze uitgebreide menukaart met heerlijke gerechten, bereid met verse en lokale ingrediënten. Van smaakvolle ontbijtopties tot verrukkelijke lunchgerechten en culinaire hoogstandjes voor het diner, er is voor elk wat wils bij Grandcafé De Hofdame. En vergeet onze uitgebreide selectie aan drankjes niet, van verfrissende cocktails tot ambachtelijke bieren en heerlijke wijnen.

Ons ervaren team staat klaar om je te verwelkomen en je culinaire reis bij De Hofdame onvergetelijk te maken. Of je nu komt voor een informele borrel, een uitgebreid diner of een speciaal evenement, wij zorgen ervoor dat je je thuis voelt en optimaal kunt genieten van je tijd bij ons.